Mokilizingas

  stipriausi lietuvoje 2011

  stipriausi lietuvoje 2011

  stipriausi lietuvoje 2011

Apklausa

Kas Jums svarbiausia renkantis židinį?

Prekinis ženklas - 11.4%
Dizainas - 11.4%
Kaina - 31.4%
Kokybė - 35.7%
Patikimumas - 10%

Viso balsų: 70
Šios apklausos balsavimas baigėsi po: 2021 08 31

 Klientų aptarnavimas tel.: +370 610 06060

Klausimai

Šiame skyrelyje Jūs galite parašyti klausimą mums.

 

Naujas įrašas
Tema *
Vardas *
El.paštas
Turinys *
 
 
 

Domina konvekcinė krosnelė Elegance

Laba diena, Domina konvekcinė krosnelė Elegance.

Čia greičiausiai jos nerasite, reikia domėtis pas platintojus kurie skelbia svetainėse, kad tokią turį. Ten ir rasite susijusią tikrinę informaciją apie gaminį. Sėkmės

Penktadienis, 19 balandžio 2024

Kapsulės įdėjimas į krosnį

Name yra krosnis, noriu į ją įdėt kapsulę ir šildyti su vandens kontūru pirmą ir antrą aukštą. Ar tai įmanoma? Ar reikia išgriauti krosnį (ja šildomas pirmas aukštas) ir pastatyti židinį?

Viską galima padaryti, tik reikia matyti kokia ta jūsų krosnis, koks jos dydis, tai leis suprasti galimybes rekonstrukcijai.

Penktadienis, 22 kovo 2024

Tiesaus be jokių alkūnių dūmtraukio įrengimas

Taip išėjo, kad krosnelę reikia statyti praktiškai namuko viduryje. Ir dūmtraukį noriu daryti tiesų be jokių alkūnių tiesiai į stogą. Ar nebus problemų su trauka, su kondensatu? Krosnelė 9 kW.

Dūmtraukio sistemos įrengimas priklauso nuo statinio techninių sąlygų ir jungiamo prietaiso techninio paso apibrėžimų. Svarbiausiai projektuojant tai būtina suprasti, nes kitokiu atveju galite susidurti su nepageidaujamais veiksniais apie kuriuos kalbate. Taip pat reikia įsivertinti dūmtraukio mazgo įrengimą stogo konstrukcijoje, jis turi būti tinkamai įtvirtintas, užsandarintas, kad nepriklausomai judėtų nuo dūmtakio sus stogo konstrukcija.
Tokia praktika yra, krosnelių įrengimo sprendiniai veikia, galite pasidairyti zidiniu cento svetainėje darbu galerijoje kaip tai yra padaryta. Tai technologiniai mazgai kurie jungiant vientisu dailiu dūmtakiu užtikrina sandarumą ir krituliu nepatekimą į išorę, atrodo visą laiką nepriekaištingai. Galima jungti atskirais segmentais, tačiau reikia numatyti linijinio ilgėjimo koeficientą jeigu segmentų daug, nes susivartys ir atrodys kaip vertikalus gyvatukas. Kreipkitės į mūsų technologus ar kitus, kad jums suprojektuotų ir įrengtų arba tai galėtumėte pasidaryti jeigu turite žinių ir praktikos. Tinkamai padaryti dalykai teikia daugiau gerų emocijų nei kartėlis taisant klaidas. Sėkmės

Trečiadienis, 13 kovo 2024

Kokio galingumo malkomis kūrenamos krosnelės reikėtų

Planuojame statyti karkasinį vasarnamį. Norėčiau pasiteirauti kokio galingumo malkomis kūrenamos krosnelės reikėtų, norint naudoti krosnelę kaip papildomą šilumos šaltinį? Kabario dydis 19,50 m2, tūris 69 m3 + atvira antresolė 18,49 m2, tūris 23 m3? Kokio tipo krosnelę rinktis (ketinę, plieninę)? Kokio skersmens turėtų būti dūmtraukis? Kokiame aukštyje dūmtraukis turėtų būti pajungiamas į kaminą?

Šildymo prietaisai parenkami vadovaujantis galiojančiais reikalavimais, o papildomi šilumos šaltiniai užsakovo nuožiūrą, nes be šildymo funkcijos jie dar turi ir kitus pavyzdžiui estetinius kriterijus. Protinga rinktis komfortui sprendimą su šilumos akumuliacija, tai sprendinys kuris pakūrus jums kartą palaikys šilumą iki paros laiko. Tai kompleksiniai sprendiniai ir dėl jų patarimus galima duoti kai matomos projektinės erdvės. Galite ieškoti tokių židiniu sistemų ar krosnelių sistemų arba kreiptis į specialistus, kad jums tai komplekse pasiūlytų, nes pasirinkus turėsite akivaizdžia naudą ir komfortą. Kalbant apie pavienes krosneles reikia ją pasirinkti ir tuomet bus aišku jos techninio paso apibrėžimų ribose kokio dūmtraukio reikia, taip tikėtina, kad sutaupysite vietos būste dėl dūmtraukio dydžio ir jo veikimas bus nepriekaištingas. Akivaizdi nauda pasirinkimui.

Trečiadienis, 13 kovo 2024

Židinio kapsulės stiklo deformacija

Viršutinis kapsulės durelių stiklo kraštas šiek tiek deformavęsis, išsigaubęs, per vidurį atsiradęs plyšys. Kapsulė tarnauja nuo 2007 m. Tai nėra pagrindinė namo šildymo priemonė, bet sezono metu židinys kūrenamas gana dažnai. Ar yra kokių nors patogių priemonių ar būdų plyšio užsandarinimui?

Šeštadienis, 10 vasario 2024