Mokilizingas

  stipriausi lietuvoje 2011

  stipriausi lietuvoje 2011

  stipriausi lietuvoje 2011

Apklausa

Kas Jums svarbiausia renkantis židinį?

Prekinis ženklas - 11.4%
Dizainas - 11.4%
Kaina - 31.4%
Kokybė - 35.7%
Patikimumas - 10%

Viso balsų: 70
Šios apklausos balsavimas baigėsi po: 2021 08 31

 Klientų aptarnavimas tel.: +370 610 06060

Atsiliepimai

Šiame skyrelyje Jūs galite parašyti atsiliepimą apie mus.

 

Naujas įrašas
Tema *
Vardas *
El.paštas
Turinys *
 
 
 

Brunner židinys

Noriu pasakyti didelį ačiū jūsų įmonės konstruktoriams ir pardavimų skyriui už jūsų sukuriamą vertę. Tai ką daro jūsų komanda, pelno visokeriopą padėką, akivaizdžiai tai ką transliuojate ir rezultate iš ties yra dar geriau. Gal keista sakyti, bet kai gauni geriau nei turėjai prieš tai, pradedi galvoti, kad yra specialistų kurie turi tokį žinių bagažą ir tokius produktus kurie pralenkia mūsų turimą ir kitus matytus gal net laikmečiu, tik juos reikia susirasti. Mūsų šeimos antras namas ir šį sykį mes nusprendėme įsigyti pas jus BRUNNER židinį kurį įrengėte, pasitikėdami architektų rekomendacija ir jūsų žiniomis. Teisingai kažkas pasakė ir pritariu, kad norint turėti geresnį daiktą už jį reikia ir susimokėti, tiesiog tapti turtingesniu, o ne galvoti, kad jis per brangus. Dar sykį dėkojame už puikius darbus ir puikų židinį, mūsų rekomendacijos visiems tiesiog tapti truputį turtingesniais, kad galėtumėte sau leisti tai kas yra geriau.

Trečiadienis, 17 sausio 2024

Zydynys

Tobuli zidiniai, esu labai laiminga jusu paslaugomis. Ce mazeikiose state tai labai greit atviko. Geras aptarnavimas.

Šeštadienis, 03 birželio 2023

Svetimų klaidų ištaisymas

Dėkoju jums už svetimų klaidų pataisymus, paaiškinimus ir rekomendacijas kaip toliau man naudotis židiniu. Ačiū už operatyvumą ir profesionalumą bei patarimus kuriuos davėte, pilnai tikiu, jog ateityje jais reikės pasinaudoti. Noriu pažymėti jūsų įmonės technologus, kad jų žinios tikrai pranoko visus lūkesčius. Visiems linkiu susirasti specialistus, šiuos ar kitus taip pat atsakingai dirbančius ir nepatirsite vargo. Gražių jums darbų!!!

Trečiadienis, 15 vasario 2023

Hoxter židinys

Be iškalbos tiesiog penkis kart ačiū... Matom ir suprantam kaip veikia jūsų HOXTER, kiek šilumos ir kiek šokančios ugnies. Nuo Kalėdų vakarais, visų šeimos narių susibūrimo ir pokalbių vieta. Nuostabu, linkėjimai, rekomendacijos!!!

Antradienis, 10 sausio 2023

Šiluma ir grožis

Baigėsi metų didžiosios šventės ir nusprendžiau pasidžiaugti tuo ką mums „padovanojote“, šilumą ir grožį. Padėkoti už skirtą dėmesį ypač jūsų įmonės konstruktoriui kuris labai gerai išaiškino ir suprojektavo, bei visai jūsų komandai su kuria radome kalbą nuo pat pradžių. Akumuliacinis židinys mums naujovė, bet kokia nuostabi šiluma, o vyras negali atsidžiaugti, kad nebereikia bele kiek krauti malkų ir visuomet kai dega būna švarus stiklas. Maloniausias dalykas man, kad viso židinio sienelės, tikiuosi teisingai vadinu, šiluma laiko beveik parą ir taip sutaupome begalę elektrai per šilumos siurblį išleidžiamų pinigų kol šildo mūsų „pečiūkas“. Dar sykį labai ačiū ir geriausi mūsų šeimos linkėjimai jums, bei mūsų rekomendacijos. Garų jums metų, gražių darbų, bei protingų pirkėjų.

Antradienis, 03 sausio 2023